+45 58502700 info@slagelsetand.dk
Tandblegning SlagelseTand

Tandblegning i Slagelse

Går du og overvejer en tandblegning, så overvejer du formentlig også om det er noget du kan gøre selv. Det kan du sagtens. Du skal blot være forsigtig og være sikker på, at du gør det rigtigt så du ikke ødelægger emaljen på dine tænder.

Hos SlagelseTand tilbyder vi skånsom tandblegning, udført professionelt i Slagelse.

 

Skånsom tandblegning

Det er de færreste heldige forundt, at gå igennem hele livet med smukke hvide tænder.

Alt hvad vi spiser og drikker påvirker farven på vores tænder. Kaffe, te, rødvin, sodavand og nogle juicetyper er de helt store syndere, der misfarver tænderne.

Derudover vil dine tænder også tage farve af at spise lakrids, nogle krydderier og enkelte bærtyper – der faktisk også kan give gule tænder, hvis du spiser dem ofte. Husk, at det altid er en god idé, at børste tænder efter at du har drukket eller spist.

Når vi snakker om gule tænder, bliver vi også nødt til at nævne den helt store synder for tænderne. Rygning og især skrå og snus, som også medfører gule tænder. Som tandlæge vil vi naturligvis anbefale, at du stopper med brug af cigaretter, snus og skrå.

Selvom du hverken ryger eller drikker særligt store mængder af hverken kaffe eller sodavand, så vil farven på dine tænder alligevel ændre sig når du bliver ældre. Det er helt naturligt.

Desværre kan misfarvede tænder ødelægge dit selvværd og fjerne lysten til at smile. Her kan vores effektive og skånsomme tandblegning være løsningen for dig.

Hvide tænder SlagelseTand

Få hvide tænder igen

Inden du kommer i behandling med tandblegning hos SlagelseTand vil vi undersøge dine tænder og dit tandkød for at finde ud af, om det er en god idé, at blege dine tænder. Da det er en afblegning af dine tænder, kan resultatet variere – og det er vigtigt at forventningsafstemme, så du får præcis den ønskede effekt af tandblegningen.

Hos SlagelseTand tilbyder vi skånsom hjemmeblegning af dine tænder. Du får naturligvis god vejledning og information om tandblegningen, ligesom vi tager et klinisk foto af dine tænder forud for behandlingen og når behandlingen er afsluttet.

Hvad koster tandblegning?

Hjemmeblegning hos SlagelseTand i 10 dage koster fra 2.500 kr.

Vores priser er er inkl. forundersøgelse, den professionelle tandblegning, samt den afsluttende efterkontrol.

Bestil tid til tandblegning hos SlagelseTand

Hvis du overvejer, om tandblegning er noget for dig, bør du kontakte os for en uforpligtende konsultation.

Hos SlagelseTand er uddannet til at tage os af dine tænder, og derfor er du sikret få professionel vejledning omkring tandimplantater. Vi er din tandlæge i Slagelse.

Vi vil altid nøje gennemgå eventuelle risici med dig og du vil kun få tilbudt denne behandling, hvis den er til gavn for dig.

Det siger vores patienter

Jeg fik lavet 4 implantater hos Slagelsetand af Karam som virkelig har givet mig min livskvalitet tilbage! Var rædselslagen for at få udført implantaterne, men det var ubegrundet, da det hverken gjorde ondt eller var nogen problemer efterfølgende.

Steen, Google Anmeldelse

Patient

Jeg har i dag fået fjernet en visdomstand af Karam. Tror ikke jeg kan rose ham nok. Tusind tak for hurtig behandling og fordi du hele forløbet har været så beroligende og forstående.

Alexander, Trustpilot Anmeldelse

Patient

Super oplevelse!⭐️ Går ellers sjællendt til tandlæge da jeg ikke har haft de bedste oplevelser. Karam var bare super til at få en til at slappe af, og informere om alt hvad der skete under hele forløbet.  Helt bestemt et sted jeg vil anbefale til andre.

Manja, Facebook Anmeldelse

Patient

Den bedste oplevelse ever
Jeg har den værste tandlæge skræk, men Karam får mine varmeste anbefalinger. 
Jeg har nu været der 3 gange inde for 14 dage. Aldrig jeg havde gjort det før. Jeg skifter ihvertfald ikke tandlæge!
Irene, Facebook Anmeldelse

Patient

Spørgsmål og svar om tandblegning

Hvorfor er mine tænder misfarvede?

Vores tænder er en levende del af vores krop. Vores tænder modtager farve af sine omgivelser og alt hvad vi indtager i munden farver vores tænder. Det gælder alt mad og alle drikke. Noget af det der misfarver tænderne mest er drikkevarer som kaffe, rødvin og te, men også rygning og skrå vil misfarve tænderne.

Kan alle typer tænder bleges?

Desværre ikke. Professionel blegning påvirker udelukkende den naturlige tandsubstans. Det betyder, at dine kroner og fyldninger muligvis skal behandles samtidigt med din tandblegning, for at få den samme hvide farve. Vi rådgiver gerne om, hvorvidt kroner og fyldninger skal udskiftes inden blegning. Har du spørgsmål, så kontakt klinikken på telefon: 58 50 27 00 eller info@slagelsetand.dk

Hvor lang tid tager en tandblegning?

Tandblegning foretaget som hjemmeblegning tager typisk 10 dage.

Hvor lang tid vil tænderne være hvide?

Det kommer meget an på, hvordan du passer på dine tænder bagefter din tandblegning. Normalt holder blegningen mellem et og fire år. Men det er vigtigt, at pointere at et stort indtag af kaffe, te og rødvin samt rygning og dårlig mundhygiejne påvirker blegningen negativt. Tænderne forbliver dog altid lysere end før behandlingen.

Hvordan virker en tandblegning?

Dine tænder får påsmurt en gele. I denne gele er der et aktivt stof som hedder carbamid peroxid. Så snart dette nedbrydes, indlejres der ilt i emaljen. Det er denne ilt, der bleger de misfarvede dele i tanden. Tandens struktur ændres ikke. Det er kun farven på tænderne der lysnes. Det bedste resultat af hjemmeblegning ser du efter 10-14 dage.

Bivirkninger ved blegning af tænder?

Alle behandlinger har jo som oftest bivirkninger. Det kan der også være ved tandblegning. Hos nogle enkelte kan der opstå øget følsomhed i tænderne og isninger, samt en mindre irritation af tandkødet, mens tandblegningen foregår. Dette ses især hos patienter, der i forvejen har meget følsomme tandhalse. Disse bivirkninger forsvinder dog, så snart behandlingen afsluttes.

Du kan selv afhjælpe bivirkningerne ved at undgå citrusfrugter og syrlige læskedrikke, mens behandlingen står på. Sørg derudover for at følge de anvisninger du får af din tandlæge.

Er tandblegning skadeligt?

Nej, hvis du ellers har sunde og raske tænder, er det som udgangspunkt ikke skadeligt at få bleget tænder. Du bør dog altid få en tandlæge til at vurdere, om en tandblegning er mulig.

Hvor ofte må jeg blege mine tænder?

Tandblegning bør ikke foretages oftere end hvert andet år, da der ellers vil være risiko for skader på tandemaljen.

Book tid hos SlagelseTand

Booking af tid fra hjemmesiden

11 + 14 =

Kontakt

Nytorv 7, 1 sal
4200 Slagelse

+45 58 50 27 00
info@slagelsetand.dk

Find os på Google Maps

Åbningstider

Mandag: 08:00:17:00
Tirsdag: 08:00-16:30
Onsdag: 08:00-16:00
Torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-13:30

Telefon åbningstider:

Mandag: 08:00-14:00
Tirsdag: 08:00-14:00
Onsdag: 08:00-14:00
Torsdag: 08:00-12:00
Fredag: 08:00-10:00

Vores tandklinik i Slagelse