+45 58502700 info@slagelsetand.dk

Tandimplantater i Slagelse

Hvis du mangler en eller flere tænder, eller har en protese, der ikke kan sidde fast, så er et tandimplantat måske løsningen for dig.

 

Vi har stor erfaring med tandimplantater

Hos SlagelseTand er du i trygge hænder, hvis du vælger at få et tandimplantat.  Vi har stor erfaring med tandimplantater i Slagelse, hvilket kommer dig til gode, når vi skal hjælpe dig med at genskabe de tænder, du mangler.

En tandimplantat-behandling planlægges altid sammen med dig, og vores dygtige tandlæger sørger altid for, at du er velinformeret og tryg under hele forløbet.

Implantatskrue indsat på patient hos SlagelseTand
Tandimplantat med porcelænskrone hos SlagelseTand

Hvad er et tandimplantat?

Et implantat er en kunstig tandrod, der indsættes i kæbeknoglen. Implantater har form som en skrue, som normalt er 3-5 mm tykt og 8-16 mm langt og er fremstillet af titanium, som kan vokse sig fast i kæbeknoglen.

Et implantat skal opereres ind i kæbeknoglen og efter et par måneder har implantatet vokset sig sammen med knoglen.

Efter indgrebet bliver der sat en porcelænskrone på implantatet.

Hvis der mangler flere eller alle tænder vil det være muligt at lave en implantatbro eller en helprotese, hvor man indsætter 2-4 implantater i kæben som via tryklåse holder protesen fast.

Sådan foregår behandlingen:

Inden der foretages en behandling er det vigtigt, at man får taget nogle røntgenbilleder, for at se hvor meget plads der er i kæben. Derefter skal der tages aftryk af tandsættet. Når planen er lagt bliver implantatet opereret ind i kæbeknoglen, som foregår under lokalbedøvelse – smertefrit. Efter operationen vil man opleve ømhed, men ingen deciderede smerter.

Implantatet skal nu hele i 2-3 måneder, så implantatet og kæbeknoglen kan vokse sammen. I den mellemliggende periode, skal du komme til regelmæssig kontrol. Derefter sættes der en porcelænskrone på.

Et af verdens mest anerkendte implantatsystemer

Hos SlagelseTand bruger vi Camlog Implantater, da det er et produkt som er gennemprøvet og veldokumenteret.

Studier har vist at overlevelsen af implantatet efter 10 år er tæt på 100%, hvilket gør det til en langtidsholdbar løsning.

Med disse gennemtestede implantater kan vi garantere dig en løsning, der vil give dig smilet tilbage.

Kontakt os i dag og få en uforpligtende konsultation

Hvis du overvejer, om et tandimplantat er noget for dig, bør du kontakte os for en uforpligtende konsultation.

Hos SlagelseTand er uddannet til at tage os af dine tænder, og derfor er du sikret få professionel vejledning omkring tandimplantater. Vi er din tandlæge i Slagelse.

Vi vil altid nøje gennemgå eventuelle risici med dig og du vil kun få tilbudt denne behandling, hvis den er til gavn for dig.

Det siger vores patienter

Jeg fik lavet 4 implantater hos Slagelsetand af Karam som virkelig har givet mig min livskvalitet tilbage! Var rædselslagen for at få udført implantaterne, men det var ubegrundet, da det hverken gjorde ondt eller var nogen problemer efterfølgende.

Steen, Google Anmeldelse

Patient

Jeg har i dag fået fjernet en visdomstand af Karam. Tror ikke jeg kan rose ham nok. Tusind tak for hurtig behandling og fordi du hele forløbet har været så beroligende og forstående.

Alexander, Trustpilot Anmeldelse

Patient

Super oplevelse!⭐️ Går ellers sjællendt til tandlæge da jeg ikke har haft de bedste oplevelser. Karam var bare super til at få en til at slappe af, og informere om alt hvad der skete under hele forløbet.  Helt bestemt et sted jeg vil anbefale til andre.

Manja, Facebook Anmeldelse

Patient

Den bedste oplevelse ever
Jeg har den værste tandlæge skræk, men Karam får mine varmeste anbefalinger. 
Jeg har nu været der 3 gange inde for 14 dage. Aldrig jeg havde gjort det før. Jeg skifter ihvertfald ikke tandlæge!
Irene, Facebook Anmeldelse

Patient

spørgsmål om Implantater

Hvad koster et tandimplantat?
Prisen på en implantatbehandling er afhængig af det enkelte tilfælde. Vi er derfor nødt til at se dit behov og dit tilfælde, for at komme med en pris. Hos SlagelseTand får du altid et prisoverslag inden vi går i gang med behandlingen.
Dækker Sygesikringen Danmark implantater?
Hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark er der mulighed for at få tilskud til implantatbehandlingen. Hvor meget afhænger af hvilken forsikringsgruppe du er i.
Hvor lang tid tager en tandimplantat behandling?
Selvom selve implantatet indsættes ved en lille operation, der kun varer en time, skal der gå 3 måneder inden du får sat krone på og hele behandlingen er overstået.

Så skal en tand erstattes med et implantat, tager hele forløbet omkring tre måneder.

Hvilke bivirkninger er der ved tandimplantat?
Der er ingen bivirkninger ved selve tandimplantatet. I meget sjældne tilfælde, kan der ved udboringen i kæbeknoglen til implantatet forekomme skader på nabotænder eller følenerver i området. Sådanne skader er heldigvis sjældne, men forekommer dog.
Hvor længe holder et implantat?
De fleste implantater har en meget lang holdbarhed. Undersøgelser har vist at tæt på 100% holder efter 10 år og mellem 80 og 90% af alle implantater holder 20 år.  Da implantater først for alvor blev udbredt for 35 år siden er langtidsundersøgelser over f.eks. 50 år
ikke tilgængelige.
Er der efterkontrol af implantatet?
For at sikre langholdbarhed uden komplikationer skal implantatet kontrolleres regelmæssigt – præcis som dine egne tænder skal. Ved hjælp af røntgenbilleder er det muligt at se, om implantatet sidder korrekt fast i knoglen.

Kontakt

Nytorv 7, 1 sal
4200 Slagelse

+45 58 50 27 00
info@slagelsetand.dk

Find os på Google Maps

Åbningstider

Mandag: 08:00:17:00
Tirsdag: 08:00-16:30
Onsdag: 08:00-16:00
Torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-13:30

Telefon åbningstider:

Mandag: 08:00-14:00
Tirsdag: 08:00-14:00
Onsdag: 08:00-14:00
Torsdag: 08:00-12:00
Fredag: 08:00-10:00

Vores tandklinik i Slagelse